Schilderwerk - https://www.svrschilderwerken.nl

Ga naar de inhoud
SCHILDERWERK
Professioneel in alle opzichten
Verfkeuze en meer
Voor een profesioneel resultaat kiest SvR Schilderwerken uitsluitend voor grote merken als het op verf en/of coating aankomt.
Hun professionele producten dragen vanzelfsprekend bij aan het uiteindelijke resultaat.
Voor specifieke zaken betreffende verfkeuze, houtrot reparaties en meer wordt door SvR Schilderwerken advies ingewonnen bij de bron, i.c. de leverancier.
Erkend leerbedrijf
Omdat het schildersvak belangrijk is voor de uitstraling van uw pand en er een tekort aan professionele schilders bestaat, is SvR Schilderwerken een "gecertificeerd leerbedrijf". Geïnteresseerden in dit mooie vak kunnen bij ons stage lopen om het vak in de praktijk te leren.

Duurzaamheid
SvR Schilderwerken draagt bij aan het milieu door het gebruik van duurzame materialen zoals verf, lak en coatings. Onze leveranciers Sikkens en Sigma streven zowel voor het product als het productieprocesnaar naar duurzaamheid, zowel ecologisch, sociaal als economisch.
SvR Schilderwerken: uw vertrouwde partner

Onze werkwijze is gericht op transparantie en openheid. Duidelijke prijsafspraken op basis van een volledige omschrijving van het uit te voeren schilderwerk.  Neem contact op met SvR Schilderwerken om dit zelf te ervaren, zoals vele particulieren en bedrijven dit reeds voor u deden.
Neem contact met ons op
Online via onderstaand contactformulier of direct per telefoon 06-54214796
Terug naar de inhoud